Fietswerkplaats.nl op FietsVAK 2013

REMA TIP TOP Nederland lanceert Fietswerkplaats.nl op FietsVak 2013 in AmsterdamRAI

Rema Tip Top profileert zich op Fietsvak 2013 nadrukkelijk als totaalaanbieder van de fietswerkplaats. Van gereedschap, werkbank en onderdelen, tot perslucht, equipment en zelfs de vloeren, Rema Tip-Top regelt het allemaal. Hiertoe is afgelopen zaterdag de website fietswerkplaats.nl online gegaan.

“Belangrijk voor de detaillist is dat zijn werkplaats er goed uitziet. Dan kun je ook een tarief van 60 euro per uur rekenen.” Hiermee geeft verkoopleider Henk Barten het belang aan van een goed ingerichte werkplaats, iets waar Rema Tip-Top sinds kort extra aandacht besteedt. “Vroeger deden we het alleen op aanvraag; nu gaan we er echt werk van maken. We kunnen, in samenwerking met Kruitbosch Cycle Universe, een werkplaatsconcept aanbieden aan iedere fietswerkplaats. We leveren maatwerk, dus afhankelijk van de werkplaats en het budget kunnen wij de hele werkplaats inrichten.”

Een kleine rondleiding over de stand geeft een indruk van wat er allemaal mogelijk is: van de voor een Fiets Innovatie Award genomineerde, elektrisch verstelbare werkbank, tot ladenkasten, werkbladen in iedere gewenste lengte en natuurlijk de displays van SIMSON, het accessoiremerk dat sinds 2008 onderdeel is van Rema Tip Top.

(bron: FietsVAK.nl)