Bike Totaal Joop van Voorthuizen afgerond!

Bike Totaal Joop van Voorthuizen

De gezellige Bike Totaal vestiging in Scherpenzeel is onlangs eigenaar geworden van deze prachtige nieuwe werkplaats.
Na de verhuizing van de Dorpsstraat 165 naar de nieuwe vestiging aan de Beukenlaan 34a heeft Bike Totaal van Voorthuizen een super compacte en overzichtelijke werkplaats.

Er zijn twee werkbank-units geplaatst uit de SOLID serie in de kleurstelling, grafiet zwart en grijs-aluminium, belegd met een werkblad uit één stuk van 3290mm. meter lang. De op maat geleverde gereedschapborden bieden plaats om het gereedschap, per werkplek, overzichtelijk op te hangen. De ruime diversiteit aan laden zijn keurig voorzien van diverse soorten lade-inlays waardoor onderdelen en gereedschappen schuifvast en netjes opgeborgen kunnen worden. Met de handige afval-unit in de werkbank blijft de werkplaats netjes en schoon.

In de ruimte achter de werkplaats zijn 4 werkplaatskasten geplaatst in dezelfde kleurstelling als de werkbanken. De kastenwand, die slechts 300mm. diep is, biedt een enorme opbergruimte voor de onderdelen en accessoires. Kortom, een zeer praktische, compacte en vooral professionele werkplaats.

Fietswerkplaats.nl wens Bike Totaal van Voorthuizen veel werkplezier in deze schitterende werkplaats!