Fietswerkplaats.nl debuteert in AmsterdamRAI!

REMA TIP TOP Nederland lanceert Fietswerkplaats.nl op FietsVak 2013 in AmsterdamRAI

Het nieuwe werkplaatsconcept Fietswerkplaats.nl is klaar om online te gaan. Tijdens de FietsVAK 2013 van 20 t/m 22 januari is de website voor het eerst live te zien en te gebruiken. Fietswerkplaats.nl is een uniek gegeven in de Nederlandse fietsmarkt en REMA TIP TOP levert hiermee als enige in de markt de complete fietswerkplaats inrichting van nu! Op de SIMSON stand (08.215) worden aan de beursbezoekers de belangrijkste elementen getoond.

In tegenstelling tot veel webshops en andere aanbieders van losse componenten levert REMA TIP TOP met Fietswerkplaats.nl op interactieve wijze de gehele werkplaatsuitrusting. Van vloeren tot takels, werkbanken tot gereedschappen. Daarnaast biedt Fietswerkplaats.nl ook advies op maat en technische ondersteuning.

Met behulp van op maat gemaakte 3D tekeningen biedt Fietswerkplaats.nl haar klanten inzicht in de economische voordelen en innovatieve mogelijkheden van de nieuwste producten in hun werkplaats. Op deze manier helpt Fietswerkplaats.nl om het hoogste rendement uit de werkplaats te halen.